TARÇIN MUCİZESİ
Tarçının Faydaları :
Tarçın ferahlık verir ve iştah açar. El ve ayaklardaki titremeleri ve damar tıkanıklığını önler. Mide rahatsızlıklarına ve karın ağrılarına iyi gelir. Bağırsak kurtlarının dökülmesine ve bağırsak iltihaplarının iyileşmesine yardımcı olur. Cinsel isteği arttırır. Gaz söktürücüdür. Kötü kokuları, öksürüğü ve ishali keser. Vücut direncini arttırır. Soğuk algınlığı ve nezleye karşı yararlıdır. Kan Şekerini dengeleyen Tarçın, şeker hastaları için çok faydalıdır.
Tarçın Nasıl Kullanılır ?
TARÇINLI ATEŞ KURABİYESİ
MALZEMELERİ DE RESİM OLARAK EKLİYORUM ŞİMDİDEN AFİYET OLSUN :)
1 su bardağı dövülmüş ceviz
1 paket sana yağ
3 yemek kaşığı pudra şekeri
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Alabildiğine un
İyi bir yoğurma gücü ;)
Tüm malzeme iyice yoğurulur büyük bir sabırla minik parçalara ayrılır ve top yapılır.
180 derecede pişirilir kokmaya başlayınca ve üstü altın rengi olunca çıkarılır fırından.
Hazırladığımız karışımlara yarışardan pay edilerek koyulur ve iyice bulanır.
İşte hazır
Afiyet olsun
180 derecede pişirilir kokmaya başlayınca ve üstü altın rengi olunca çıkarılır fırından.
Hazırladığımız karışımlara yarışardan pay edilerek koyulur ve iyice bulanır.
İşte hazır
Afiyet olsun